dimecres, 11 de juny de 2014

IMPORTÀNCIA I APROFITAMENT

QUINA IMPORTÀNCIA TENEN LES AIGÜES SUBTERRÀNIES:

Les aigües subterrànies representen una fracció important de la massa d'aigua present en els continents, aquestes s'allotgen en els aqüífers sota la superfície de la Terra.
Formen part del cicle de l'aigua molt lenta, en la natura tenen un paper essencial en el procés hidrològic i ambiental. Els seus bens explotació massiva tenen poques dècades d'història en moltes regions i s'ha fet per nombrosos petits extractors. A mes de ser important pel desenvolupament s'han de considerar i reconduir certs efectes negatius en la quantitat i qualitat.

Cova d'aigües subterranies

Les aigües subterrànies tenen una estructura a baix una zona de saturació, que és la situada a sobre de la capa impermeable, on l'aigua omple completament els porus de les roques i a dalt de aquesta capa Una zona d'aireig o vadosa, és l'espai comprès entre el nivell freàtic i la superfície, on no tots els porus estan plens d'aigua.
Les aigües subterrànies son importants per a la població i per al desenvolupament de l'àmbit natural.

Cascada
CONCLUSIÓ
Les aigües subterrànies són espais naturals molt importants per les persones. gracies a aquets llocs tenim aigua corrent a les cases.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada