dilluns, 9 de juny de 2014

Context Geogàfic: principals cascades del món

PRINCIPALS CASCADES DEL MÓN

Unes de les principals cascades del món són:

El Salt de l’Ángel és el salt d'aigua més alt del món, amb una alçada de 979 m. Es localitza al Parc Nacional Canaima, en l'estat Bolívar, Veneçuela.

Aquest espai natural protegit, establert com a Parc Nacional el 12 de juny de 1962 i declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1994.

Troba la iformació aqui.
Salt de l'Angel  On esta situada el salt de l'Angel.

El salt del Tugela o cascada Tugela (Tugela Falls) és un gran salt d'aigua localitzat a Sud-àfrica, al riu Tugela i és la segona cascada més alta del món. El salt totalment passa per cinc caigudes-és de 947 metres. Està situat en els Drakensberg, al Parc Nacional Natal Real a la província de KwaZulu-Natal, Sud-Àfrica.

Troba la informació aqui.


Salt de Tugela 

La cascada Ultigord, també conegut com Ramnefjellsfossen o Utigardsfossen és una de les principals atraccions del país. És la cascada més alta d'Europa.
Troba la informació aqui.
Cascada Ultigord
On està situada la cascada Ultigord
Monge (Norway)
És escalonada.


Cascada Monge

On està situada la cascada Monge.

La catarata Gocta, coneguda localment com La Chorrera, és un salt d'aigua que es troba en les rodalies dels caserius peruans de Cocachimba i Sant Pablo.
Troba la informació aqui.
Catarata Gocta
On està situada la catarata Gocta.
Goðafoss és una de les cascades més espectaculars d'Islàndia. Es troba localitzada en el districte de Mývatn en el centre-nord del país, en l'inici de la carretera de les terres altes de Sprengisandur. Les aigües del riu Skjálfandafljót cauen des d'una altura de dotze metres i al llarg d'un ample de trenta metres.
Troba la informació aqui.
Cascada Gooafoss

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada